Didhekake 2013, Shenzhen Keja Optoelectronic Co.Ltd melu desain, produksi lan adol pelindung layar kanggo piranti elektronik seluler. Kekuwatan utama kita yaiku kaca kaca lan film alus kaya PET, TPU, PMMA.

PAWARTA LAN INFORMASI

  • Iphone13, seri lengkap pelindung layar ukuran diluncurake.

    Amarga kekuwatane Keja ing sumber data lan pangembangan produk, pangiriman awal Kejas pelindung layar kanggo iPhone13 kanggo kabeh pelanggan entuk 100% nyata iPhone13. Sugeng rawuh! Kita duwe kapercayan babagan data kanggo iPhone13, mula kita siyap kabeh supaya akeh barang saka ...

  • Xiaomi 11T / 11T Pro anyar bakal diluncurake ing wulan September, sing bisa uga cocog karo domestik China Redmi K40S

    Miturut blogger Weibo @WHYLAB, ponsel Xiaomi 11T Pro 5G mbesuk Xiaomi wis entuk sertifikasi NTBC Thailand. Produk iki kanthi jeneng kode 2107113SG, samesthine bakal dirilis ing jaban rangkah ing wulan September, lan regane kira-kira US $ 600 (udakara 3900 yuan). Bocor saiki ...

  • Kepiye cara bisa mbedakake kaluwihan lan kekurangan pelindung layar kaca sing tempered?

    Saiki, ana macem-macem jinis produk pelindung layar kaca ing pasar, lan pangguna telpon seluler gampang surem nalika blanja. Kepiye carane bisa mbedakake kaluwihan lan kekurangan pelindung layar kaca sing tempered? 1. Banyu netes. Lumahing kualitas dhuwur ...

  • Acara? CTIS? 3JN32.

    CTIS minangka piranti seluler bertema pameran paling gedhe lan produk periferal ing taun 2021. KEJA nyewa? Bilik 36 meter persegi Booth No.:? 3JN32 ,? Aula N3. Ayo padha ketemu ing kene.

  • Acara, CTIS, 3JN32.

    CTIS minangka piranti seluler bertema pameran paling gedhe lan produk periferal ing taun 2021. KEJA nyewa? Bilik 36 meter persegi No Booth .: 3JN32, Aula N3. Ayo padha ketemu ing kene.

CHANNEL SOSIAL KAMI

  • sns_03 (1)
  • sns_04 (1)
  • sns_04 (2)
  • sns01
  • sns02