Pelindung lensa / kamera 1.2.5D

Katrangan singkat:

Film Kaca Antik Anti Spy, apik banget kanggo kabeh ponsel utawa proteksi lensa pad, Protector Lensa Kaca Kaca, HD Clear, Edge Edge nganti Edge Edge, Ramah Kasus


Detail Produk

Tag Produk

Parameter

Proses 2.5D datar bening,
Materi 0,33 gelas Aluminium sing dhuwur, definisi dhuwur
Lem AB Asal Jepang / Korea, degassing cepet
Lapisan AF plating
Jinis Single utawa multi ing siji, utawa basa aluminium
Transparansi 98%
Atose 9H
Gulung Angle 105 (sawise dites) -115 derajat (sadurunge nyoba)
Bal Gulung Test 175g bal baja solid, dhuwure 1 meter
Paket: 1 unit dadi 1 Lapisan dobel EPE + tas CPE
OEM: Ukuran, kothak hadiah

Fitur

Lensa kamera anti-gores gratis gelembung sing ramah, dandan sing sederhana lan nyenengake kanggo nyampurnakake kamera, tetep aman. Lapisan plating Kanggo nyegah ora ngeruk. versi siji, multi ing siji lan aluminium bisa dipilih; warna uga pelindung sing cocog dipasang ing kamera supaya katon resik lan rata. Tutup lengkap, Ora ana gelembung, Case friendly, aja turahan sawise dicopot

1. Case friendly --- Tipis tipis, Desain Friendly Case. Bakal ninggalake papan cilik supaya cocog karo kabeh kasus. pelindung lensa kamera uga layar nglindhungi lensa kamera lan case friendly sing dirancang kanggo icilik s. Perkakas cetakan sing tepat adhedhasar piranti nyata nyebabake pencocokan sing luwih gampang. Ora ana gelembung, Kasus, aja turahan sawise dicopot

2. Kenceng kuat --- pelindung layar kanggo lensa kamera gampang dipasang. Siji detik pas karo layar kamera. Mesthekake kekuatan adsorpsi sing kuat, ora gampang tiba, stabilitas lengket lan ora ana gelembung, ora ana residu sawise dicopot

3. Mulihake HD - Definisi dhuwur lan transpransi ringan, Kaca temperatur 9H transparan banget. ora mengaruhi lampu kilat ing lingkungan sing dijupuk wengi. Layar HD, transmisi ringan 99,99%, njaga kualitas gambar asli kanggo iPhone.

4. 9H Anti-Scratch --- Kaca temperatur 9H terus-terusan nglindhungi layar saka goresan, scuffs lan pengaruh. Lapisan Oleophobic nyegah banyu, minyak, bledug, bekas driji. Jaga lensa telpon ing HD dadi transparan lan bersih kabeh wektu.

5. Wengi CIircle --- Lingkaran wengi sing dirancang khusus kanggo lampu kilat bakal nggawe kamera luwih apik ing kahanan sing sithik. Ora ana residu, Ora ana kabut, Ora ana lampu biru nalika nggunakake lampu kilat.

Rincian Liyane

9_01 9_02 9_03 9_04 9_05 9_06 9_07 9_08


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita