2 ing 1 Kaca tempered + PET kertas kaya pelindung layar

Katrangan singkat:

Produk iki minangka inovasi paten KEJA'S kanggo proteksi iPad, Tabel / tab. Iki kasusun saka rong lapisan. Siji gelas lan liyane PET. PET kanggo kertas kayata nulis lan kurang nganggo pen-top. Lapisan kaca kanggo resistensi dampak lan proteksi sing luwih kuwat.


Detail Produk

Tag Produk

1. Yen dibandhingake karo kertas pasir kaca sadurunge, kaya film, rasane pasir sing ora kuwat, ora nggiling pucuk pena, ora ngeculake wedhi, lan nggunakake umur luwih dawa.

2. Kaca tempered nduweni proteksi dhuwur, kekerasan sing kuat lan resistensi dampak, tahan hancur sing bisa nglindhungi piranti kanthi efektif.

3. Teknologi anyar kaca tempered + kertas matte pet kaya kombinasi, sing duwe kaunggulan kaca tempered lan perasaan nulis kertas PET kaya, lan kapasitas produksi dhuwur.

4. Wektu resistensi nyandhang paling dhuwur lan karakteristik optik resistensi tumrap HAZE;

5. Bisa didandani tanpa lem residu


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita