3D Apple Watch Pelindung Layar Melengkung

Katrangan singkat:

Ditrapake kanggo Apple Watch Series, 3D Curved Edge Anti-Scratch Gelembung Gratis HD Ultra Shatterproof Flexible Protector Film


Detail Produk

Tag Produk

Parameter

Proses 3D mlengkung panas
Materi 0,33 gelas Aluminium sing dhuwur utawa PET sing jelas
Lem AB Asal Jepang / Korea, degassing cepet
Lapisan AF plating
Total kekandelan  1.01mm (gelas), 0,80PET)
Transparansi 98%
Atose 9H
Gulung Angle 105 (sawise dites) -115 derajatsadurunge dites
Bal Gulung Test 175g bal baja solid, dhuwure 1 meter
Kualitas Ogambar Verion rata-rata, versi Xxstronger
Paket: 1 unit dadi 1 Lapisan dobel EPE + tas CPE
OEM: Ukuran, kothak hadiah

Fitur

Rampung nutupi layar nonton apel saka pojok menyang pinggir, awet banget lan ora gampang dipindhah. Kinerja sing sampurna kanthi nutupi oleophobic kanggo nglindhungi Apple Watch saka bledug, rereget, sidik jari, goresan, benjolan lan kerusakan supaya layar nonton sampeyan tetep apik. . Pelindung layar iki nggunakake material polymethyl methacrylate paling anyar (PMMA, bahan panggantos kanggo kaca) kanggo nglindhungi layar jam tangan sing luwih kuat.

1. Cocog Sampurna --- Perkakas cetakan sing tepat adhedhasar piranti nyata

2. Kontrol tutul senstive dhuwur --- Lem lengkap kanggo layar menehi.

3. Transparansi Dhuwur --- 99,99% HD Kejelasan nyedhiyakake pengalaman panganggo asli. Layar premium kanthi transparan dhuwur njaga warna lan padhange asli  

4. Anti-bekas driji --- 0,2 mm Lapisan khusus Ultra-tipis njamin tutul kanthi akurat. Kemampuan presisi tutul lan geser sing sampurna ngidini sampeyan nggunakake jam tangan kanthi efektif. pinggiran bunder nyegah driji lan operasi sing lancar.

5. Instalasi Tanpa Gelembung --- degassing Super cepet, Kasedhiya alat instalasi. Aplikasi sing gampang nganggo adesif sing kuwat lan aman

6. Bukti Anti Gores & Shatter --- Kaca tempered wektu cekap menehi perlindungan maksimum kanggo jam tangan sing cerdas, anti bledosan lan aplikasi sing aman.

Rincian Liyane

10_01 10_02 10_03 10_04 10_05 10_06 10_07 10_08


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita