abd1a72
leyingkagba

Kita ngarep-arep nggawe kemitraan sing luwih penting karo perusahaan merek sing bakal maju supaya bisa entuk kahanan sing menang.

Nganti saiki, Keja Optoelektronik nggawe pabrikan protektor layar skala gedhe kanthi pabrik 15.000 M2, lokakarya bebas bledug 2000 M2 kanthi lantai, ndhuwur 300 staf lan 300 yuta potongan kemampuan produksi saben wulan. Kita duwe 2 pabrik ing Shenzhen (kanggo pelindung ukuran kurang saka 7 inci) lan Dongguan (kanggo pelindung ukuran 7 inci luwih gedhe). Baris produksi otomatis lan garis kemasan otomatis sing dikembangake ngasilake kualitas luwih stabil, efisiensi sing luwih dhuwur lan wektu timbal sing luwih cekak tinimbang pesaing.

Keja Optoelektronik kanthi lengkap ngetrapake sistem manajemen mutu ISO9001, lan sekaligus ngetrapake ERP, OA lan sistem manajemen informasi produksi liyane kanggo terus nambah efisiensi manajemen. Kabeh produk wis entuk sertifikat UL, SGS lan FCC berwibawa internasional, sertifikat RoHS.

Perusahaan kasebut terus njelajah pasar internasional lan setya nyedhiyakake pelanggan kanthi produk canggih, solusi teknis lan layanan mewah. Produk umume didol menyang Eropa, Amerika Serikat, Jepang, Korea Selatan lan pasar liyane. Saliyane merek aksesoris domestik paling apik, kayata VIVO, ESR, GREEN UNION, MINISO, pelanggan utama kalebu Soft Bank (Jepang), SGP (Korea Selatan), ZAGG (USA), lsp.

Keja Optoelektronika ngupayakake terus nganyari babagan teknologi produk elektronik konsumen lan upgrade produk, kanthi aktif nambah R&D lan inovasi, terus nyedhiyakake produk lan solusi pelindung layar dhuwur kanggo peralatan terminal seluler, lan nggawe kemitraan sing luwih berharga karo saben maju- perusahaan merek kanggo entuk kahanan win-win.

Pandangan kita: Dadi perusahaan industri aksesoris terminal seluler lan perusahaan jasa kelas kapisan
Misi kita: Ayo saben karyawan "Keja" duwe drajat lan nilai luwih akeh
Nilai kita: integritas, tanggung jawab, gotong royong, ambisi
Filosofi kita: Kemampuan sinau padha karo daya saing.
Budaya perusahaan: ilmu, efisiensi, bungah, apresiasi.

Pengin kerja sama kita?