Pelindung layar kaca anti-biru

Katrangan singkat:

Pelindung layar sinar biru iki nyaring cahya biru sing mbebayani ing band 380-400NM.

Cegah efisiensi cidera saka cahya biru kanthi efisien.

Ditrapake kanggo: kabeh ponsel utawa pad / tablet Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi.

Kabeh pelindung layar 2.5D utawa pelindung scree 3D


Detail Produk

Tag Produk

Parameter

Proses Anti biru.
Materi Gelas
Lem AB Asal Jepang / Korea, degassing cepet
Lapisan AF Pilihan: semprotan / plating plasma
Total kekandelan  0,58mm (kaca); beda-beda karo jinis liyane.
Transparansi 92%
Atose 9H
Gulung Angle 105 (sawise dites) -115 derajat (sadurunge nyoba)
Bal Gulung Test 175g bal baja solid, dhuwure 1 meter
Sinar biru Disaring 400-450 NM, 51%, 390-490 NM, 38,8%
UV saring 93%
Kualitas Ogambar Verion rata-rata, versi Xxstronger
Jinis sing Diterapake 2.5D, 3D, hotbending, cetakan ireng, bening.
Paket: 1 unit dadi 1 Lapisan dobel EPE + tas CPE
OEM: Ukuran, kothak hadiah

Note: kita uga nyedhiyakake protektor film PET anti-biru

Makarya prinsip rotator layar cahya anti-biru

Lampu gelombang cekak kaya cahya biru kanthi dawa 380nm-490nm bisa nembus lensa mata lan tekan retina banjur nyebabake radikal bebas.

Radiasi kasebut ndadekake sel epitel pigmen mati lan nggawe sel fotosensitif ora bisa digunakake.

Mangkene cosequences kayata maculopathy, lensa retractile lan mypia metu.

Protektor layar cahya anti-biru KEJA nyaring 93% cahya biru ing band 380-400nm sing akeh ana tampilan layar LED ponsel, pad utawa piranti elektronik liyane.

Nglindhungi hak asasi manungsa kanthi efektif.

Produk iki adaptasi kaca PANDA utawa ASAHI alunimun.

Tingkat transmisi cahya total mencapai 93%.

Fungsine bisa digunakake nganggo dicetak sutra 2.5D, 2.5D flat, 3D hot bending utawa pelindung layar gulung lem 3D. Plating elektronik nawakake anti-smudgeness awet. Kita uga nyedhiyakake. versi bukti sing paling gedhe 40kg.

Pelindung layar anti-biru KEJA ketemu siswa, staf kantor asring nggunakake ponsel / komputer, wong-wong nonton TV suwe. Kita uga nyaranake pasien nggunakake: degenerasi makula, koloboma kongenital iris, retinopati diabetes, albino, ngantuk sensitif ringan, retinitis pigmentosa, operasi pasca-katarak.

Fitur

1, perkakas cetakan sing tepat adhedhasar piranti nyata nyebabake pencocokan sing luwih murah.

2, fungsi anti biru bisa ditambahake ing kaca, PET, 2.5D, 3D, hotbending, ujung cetak ireng utawa pelindung layar bening.

3, saring 93% cahya biru 380-400nm kanggo nglindhungi mripat manungsa.

Rincian Liyane

6_01 6_02 6_03 6_04 6_05 6_06 6_07 6_08


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita