Pelindung layar kaca anti kaca tingal

Katrangan singkat:

Kaca anti silau iki, uga diarani pelindung layar kaca AG, nyuda nyuda nalika digunakake ing njaba ruangan. Iki uga nyebabake fungsi smudgeness driji.

Ditrapake kanggo: kabeh ponsel utawa pad / tablet Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi.

Kabeh pelindung layar 2.5D utawa pelindung scree 3D


Detail Produk

Tag Produk

Parameter

Proses Anti silau, permukaan matt
Materi Gelas
Lem AB Asal Jepang / Korea, degassing cepet
Proses AG Etsa kimia
Lapisan AF Pilihan: semprotan / plating plasma
Total kekandelan 0,58mm (kaca); beda-beda karo jinis liyane.
Transparansi 90%
Atose 9H
Gulung Angle 105 (sawise dites) -115 derajat (sadurunge nyoba)
Bal Gulung Test 175g bal baja solid, dhuwure 1 meter
Kualitas Ogambar Verion rata-rata, versi Xxstronger
Jinis sing Diterapake 2.5D, 3D, hotbending, cetakan ireng, bening.
Paket: 1 unit dadi 1 Lapisan dobel EPE + tas CPE
OEM: Ukuran, kothak hadiah

Note: kita uga nyedhiyakake pelindung film TPU anti-glare

Pelindung layar AG iki nggunakake kaca aluminium sing diimpor.

Pelindung layar anti-glare iki terukir dening bahan kimia lan mbentuk akeh Pit kanthi 90% ing ndhuwur cahya sing ditularake.

Cahya lampu kasebut bisa bedhah dadi arah sing beda-beda, supaya ora padhang nalika permukaane katon mripat manungsa.

Pelindung layar AG semacam iki digunakake kanthi akeh kanggo piranti sing digunakake ing njaba ruangan supaya ora katon kanthi surem. Uga nyedhiyakake smudgeness driji ekstra gratis.

Pro-sof anti-glare bisa digunakake kanggo kabeh jinis pelindung layar kalebu 2.5D flat, print sutra 2.5D, 3D bending hot utawa 3D lem ngecor ukiran adhem.

Protektor layar anti-silau KEJA kepungkur tes gulung banyu 105 derajat sawise 5000 kaping scracth wol baja. Bal waja 60g mudhun saka dhuwur 60 cm, ora bakal rusak.

Tempering wektu cekap njamin daya tahan lan bukti sing hancur, anti-bledosan lan keamanan aplikasi. Plating elektronik kanthi bahan oleophobic sing diimpor nyedhiyakake smudgeness sing gratis.

Opsi: Pelindung kreasi kaca AG, kita bisa tetep polesan. 

Fitur

1, perkakas cetakan sing tepat adhedhasar piranti nyata nyebabake pencocokan sing luwih murah.

2, anti glare iki bisa digunakake ing kabeh jinis protector, kalebu kaca, TPU, 2.5D, 3D, hotbending, ujung cetak ireng.

3, permukaan matt kanggo anti-silau, kanthi transparansi cahya 90%.

Rincian Liyane

6_01 6_02 6_03 6_04 6_05 6_06 6_07 6_08


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita