Kertas sing Ora Bisa Dipisah maneh Kaya Protektor Layar

Katrangan singkat:

Kertu layar aran pelindung layar sing bisa digunakake maneh kompatibel karo kabeh model iPad lan tablet. Kompatibel karo Pensil Apple utawa pena Stylus Aktif liyane. Amateri tempel teknologi nano sing wis dicop, mesthekake yen suwene suwene wektu bisa digunakake maneh lan bisa dibasuh maneh, gampang dipasang gelembung lan gampang dipasang. Kertas sing bisa dilepas kaya film pelindung layar bisa dipasang ing gelas iPad sing tempered. Supaya sampeyan bisa nyandhang nalika sampeyan kudu nggarap kertas ing iPad, banjur copot banjur lebokake ing folder panyimpenan nalika sampeyan lagi hiburan.


Detail Produk

Tag Produk

PAPER

Rincian

desain sing gampang dicopot gampang dipasang lan dicopot; bisa digunakake kanthi apik karo pelindung layar kaca,anti-bekas driji lan anti banyu; bisa dicuci,ckompatibel karo kabeh model iPad lan tablet merek liyane,bahan nano teknologi nano, bisa digunakake maneh lan bisa dibasuh bola-bali,Film PET Matte ,nggawa tutul potlot sing mulus tanpa minger lan mecah; Kaya nggambar ing kertas,Transmisi cahya luwih saka 90%; dibandhingake karo produk sadurunge, fogginess wis mudhun 45%, lan kasetyan warna tambah 25%; Supaya bisa diwaca sanajan ana ing sangisore srengenge sing kuwat, nyuda saring mata sampeyan. Tanggepan sing cepet lan akurat kanggo ID Wajah uga. Klebu Folder Penyimpanan,gampang disimpen lan gampang digawa.

Kaluwihan

1. Bisa dicopot & dicopot. Sampeyan bisa nyelehake nalika kudu nggarap kertas ing iPad, banjur copot banjur lebokake ing folder panyimpenan nalika sampeyan lagi hiburan.

2.Nano teknologi Bahan sing bisa digunakake maneh, bisa digunakake luwih saka 20.000 kali.anti-bekas driji lan anti banyu; bisa dicuci

3. Loro-lorone diserap nganggo lem sisih TPU. Gampang dipasang, ora ana gelembung.

4. Gunakake kekandelan lapisan 0,24m.

5. Transmisi 90%, kabut 26%

6. Gliding Sensor Gamelan Sensitif. Pelindung layar Kaya Kertas sing Bisa Digunakake Iki menehi sampeyan pangerten alami lan nyata kanthi nulis stilus ing layar nalika nulis ing kertas, cukup lancar lan responsif.

7. Kompatibel karo kabeh tablet lan pena Stylus aktif.

8. Sertakan Folder Penyimpanan: Tutup pelindung layar yen sampeyan ora mbutuhake lan lebokake ing folder supaya aman; gampang disimpen lan gampang digawa

Barang

Unit

Parameter

Pangandikan

Total kekandelan

mm

0,71

± 0,03

Nulis materi dhasar film

mm

0,26

± 0,03

Kandel PET matte

mm

0,25

± 0,02

lapisan adsorpsi

mm

0,2

± 0,02

Transparansi

 

%

91%

± 1%

kabut

%

26%

± 5%

lampu kilating titik

visual

sithik

 

atose

atose potlot 500g

3H

 

gulung banyu amba

drajad

≧ 90 drajad

 
  • kasar

 

mm

≧ 0,2

 

Tes pena abrasi

PEN STYLUS 500g * 5000 kali

Ora strip wedhi

 

Tes resistensi abrasi

Tes resistensi abrasi

Ora strip wedhi

Rincian Liyane

More Details (1) More Details (2) More Details (3) More Details (4) More Details (5) More Details (6) More Details (7)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita