Pambuka Titanium 720 ° Guard

Katrangan singkat:

Keja nganyari 720o Pengawal TM adaptasi kualitas material saka Titanium paduan sing nyedhiyakake proteksi sing luwih kuwat. Kajaba iku, Titanium720o Pengawal dibangun ing Piece saka lebu bukti lebu logam ing wilayah sing ora bisa dicegah bledug ing bolongan speaker. Bingkai Titanium diproses nganggo plating elektronik. Kabeh produk katon mewah banget.


Detail Produk

Tag Produk

Rincian:
Keja Titanium 720o Guard minangka pelindung layar terintegrasi paling larang lan proteksi. Iki kasusun saka rong bagean. Tutup ngarep lan tutup mburi, papan ngisor loro tutup yaiku kaca lan bingkai digawe saka Titanium. Gelas tutup ngarep minangka pelindung layar sing digawe saka kaca aluminium 0,33 kanthi lem 2 kali tempering lan kualitas tinggi AB degassing cepet lan minyak bekas driji sing nyegah noda. Gelas tutup mburi uga 0.33 gelas aluminium kanthi proses permukaan 2 kali tempered lan matt kanggo anti-smudginess.

kaluwihan

1, proteksi sing luwih kuwat. Bingkai kualitas Paduan Titanium menehi perlindungan luwih kuwat tinimbang Keja versi PP sadurunge.

2, super ringan lan tipis. Cetakan langka lan casting casting wiwit lan teknologi ngasilake produk iki kanthi kekandelan mung 0,35. Iki nggawe pangguna pengalaman luwih apik tinimbang TPU + PC utawa PVC utawa silikon saiki.

3, solusi proteksi terpadu kanggo pelindung layar lan kasus. Iki nawakake konsumen tuku mandeg. Kasus tuku lan pelindung bebarengan.

4, lumahing titanium campuran adaptasi plating listrik. Rasane alus banget lan katon mewah banget lan alus.

5, Papan kaca diproses nganggo matt cahya. Bisa tahan smudginess lan uga mulihake warna asli ponsel iPhone.

6, Desain bukti bledug kanthi bolong bukti bledug tetep anyar ing ponsel.

7, Lensa pelindung lensa wis dirancang ing sisih mburi.

Barang

Unit

Parameter

Pangandikan

Total kekandelan

mm

10.1

± 0,2mm

kekandelan tutup ngarep

mm

4.3

± 0,2mm

kekandelan tutup mburi

mm

5.9

± 0,2mm

kekandelan bagean paduan

mm

0,35 kanthi permukaan plating elct

± 0,02mm

Lem AB

mm

0,28

± 0,02mm

Film anti-bledosan HD

mm

0,1mm, 2800g daya caket

 

HD sisih pindho
tape adesif

mm

0,1mm, 4000g daya caket

 

kaca pelindung

mm

cetakan sutra 2 kali luwih kuat 0.33 Kaca aluminium

 

kaca tutup mburi

mm

AG 2 kali luwih kuat 0,33 kaca aluminium

 

bledug bukti bledug

mm

0,33 kualitas logam

± 0,02mm

transparansi cahya

%

92,1%

 

Kabut

%

1,1%

 

atose

Pensil / H

9H

Ngunggah

500g

caket

g / inci

6g

 

AF, sadurunge tes

drajad

115dasar

± 2%

AF, sawise tes

drajad

(1 * 1 kaping5000 kaping) , 105degree

± 2%

test gulung werni waja

64g

ing dhuwur 100cm.

 

Ukurane

mm

ukuran lengkap kasedhiya kanggo iphone 12

 
XXQ (1)
XXQ (2)
XXQ (3)
XXQ (4)
XXQ (5)
XXQ (6)
XXQ (7)
XXQ (8)
XXQ (9)
XXQ (10)
XXQ (11)
XXQ (12)
XXQ (13)
XXQ (14)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita