• Bahan pelindung layar: Kaca Nano, Tpu, PET, Kaca Tempered

    Kanthi perkembangan cepet saka telpon pinter, film protèktif ponsel lan aksesoris liyane uga populer ing antarane pelanggan!Film pelindung ponsel bisa dipérang dadi film anti-Spy ponsel, film anti-biru ponsel, film hidrolik ponsel, ...
    Waca liyane
  • Pelindung Layar iPhone14, Garansi Data 100%,

    Pelindung Layar iPhone14, Garansi Data 100%,

    Akeh protèktif layar wis nggarap proteksi layar seri iPhone14 wiwit Maret 2020. Wiwit Maret nganti saiki, meh kabeh ngganti data kaping pirang-pirang.Nanging, iPhone14pro lan iPhone14 pro max 2022, 2 model iki duwe macem-macem desing ing area faceID.Iku nggawa ...
    Waca liyane
  • The Ice Cooling Gel

    The Ice Cooling Gel

    "Teknologi cooling film hydrogel pasif" Adhedhasar cooling evaporative lan boros panas pesawat ruang angkasa, lan prinsip kringet manungsa lan boros panas, fungsi pendinginan evaporative sirkulasi diwujudake.Ing tumindak saka telpon biasa pr ...
    Waca liyane
  • kasus es cooling ponsel

    kasus es cooling ponsel

    Adhedhasar bisnis pelindung layar, KEJA ngrilis produk perlindungan anyar kanggo ponsel: kasus ponsel pendingin es.Fitur pendinginan es asale saka bahan berteknologi tinggi sing diarani cooling gel sing aturan kerjane diilhami dening bionik awak manungsa: antipiretik: ...
    Waca liyane
  • Hardened 9H PET Pad Screen Protector Dirilis

    Hardened 9H PET Pad Screen Protector Dirilis

    Masih khawatir kaca pecah?Isih kuwatir driji lara saka kaca pinggir remuk?Keja ngrilis pelindung layar anyar kanthi materi saka PET hardened.Iku pancene bisa sampurna ing shaterproof, anti bledosan lan resistance remuk pinggiran.Bisa ditekuk ing 180 derajat tanpa rusak.Ing sa...
    Waca liyane
  • tray intallation wuta bakal paten disetujoni loro EU lan USA

    tray intallation wuta bakal paten disetujoni loro EU lan USA

    KEJA nggarap nampan instalasi pelindung layar kaca.Bisa ngatasi masalah panggunaan konsumen manawa pelindung layar kaca ora bisa dilebokake ing layar ponsel utawa pad ing posisi sing bener, sing bisa nyebabake gelembung sawise instalasi.
    Waca liyane
  • Keja gawe aplikator pelindung layar TG

    Keja gawe aplikator pelindung layar TG

    Keja gawe aplikator pelindung layar TG.Bisa uga ngrampungake masalah pangguna pungkasan, utamane nalika digunakake ing pad / tablet.Aplikator pelindung layar iki nganggo desain khusus.Layar dibangun ing njero aplikator, nalika aplikator dipasang ing tampilan layar.Udhara bakal ...
    Waca liyane
  • Iphone13, seri lengkap pelindung layar ukuran diluncurake.

    Iphone13, seri lengkap pelindung layar ukuran diluncurake.

    Amarga kekuwatane Keja ing sumber data lan pangembangan produk, kiriman pelindung layar awal Kejas kanggo iPhone13 menyang kabeh pelanggan entuk 100% cocog karo iPhone13 nyata.Sugeng!Kita duwe kapercayan ing data kanggo iPhone13, mula kita nggawe persiapan lengkap kanggo pesenan kanthi jumlah gedhe saka pelanggan ...
    Waca liyane
  • Xiaomi 11T / 11T Pro anyar bakal dirilis ing wulan September, sing bisa uga cocog karo Redmi K40S domestik China.

    Xiaomi 11T / 11T Pro anyar bakal dirilis ing wulan September, sing bisa uga cocog karo Redmi K40S domestik China.

    Miturut blogger Weibo @WHYLAB, ponsel Xiaomi 11T Pro 5G sing bakal teka Xiaomi wis entuk sertifikasi NTBC Thailand.Produk iki, kanthi jeneng kode 2107113SG, samesthine bakal dirilis ing luar negeri ing wulan September, lan regane kira-kira US $ 600 (kira-kira 3900 yuan).Kebocoran saiki ...
    Waca liyane
  • Kepiye carane bisa mbedakake kaluwihan lan kekurangan pelindung layar kaca tempered?

    Kepiye carane bisa mbedakake kaluwihan lan kekurangan pelindung layar kaca tempered?

    Saiki, ana akeh jinis produk pelindung layar kaca tempered ing pasar, lan pangguna ponsel gampang kaget nalika blanja.Kepiye carane bisa mbedakake kaluwihan lan kekurangan pelindung layar kaca tempered?1. banyu netes.Permukaan kualitas dhuwur ...
    Waca liyane
  • Acara?CTIS?3JN32.

    Acara?CTIS?3JN32.

    CTIS minangka piranti seluler kanthi tema pameran lan produk periferal paling gedhe ing taun 2021. KEJA nyewa booth 36 meter persegi.No. Booth:?3JN32,?Aula N3.Ayo ketemu ing kene.
    Waca liyane
  • Acara, CTIS, 3JN32.

    Acara, CTIS, 3JN32.

    CTIS minangka piranti seluler kanthi tema pameran lan produk periferal paling gedhe ing taun 2021. KEJA nyewa booth 36 meter persegi.No. Booth: 3JN32, Aula N3.Ayo ketemu ing kene.
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2