Acara, CTIS, 3JN32.

CTIS minangka piranti seluler bertema pameran paling gedhe lan produk periferal ing taun 2021. KEJA nyewa? Bilik 36 meter persegi

No Booth .: 3JN32, Aula N3.

Ayo padha ketemu ing kene.


Wektu kiriman: Mei-09-2021