Kepiye cara bisa mbedakake kaluwihan lan kekurangan pelindung layar kaca sing tempered?

Saiki, ana macem-macem jinis produk pelindung layar kaca ing pasar, lan pangguna telpon seluler gampang surem nalika blanja. Kepiye carane bisa mbedakake kaluwihan lan kekurangan pelindung layar kaca sing tempered?

1. Banyu netes. Lumahing pelindung layar kaca tempered bermutu kaya godhong teratai kanthi penylametan banyu sing apik banget. Nyelehake tetesan banyu bisa nyuda lan muter kanthi bebas tanpa ana bekas. Yen produk pelindung layar kaca sing cukup sithik, ora bakal duwe kinerja nglumpukake banyu iki.

2. Anti gores. Pelindung layar kaca tempered bermutu tinggi resistensi gores sing apik, lan ora bakal nglacak langsung nganggo piso sing landhep kayata piso. Yen permukaan film gampang dilacak, mula kita bisa nolak produk kasebut. Lumahing produk bermutu banget tahan kanggo goresan.

3. Bukti bledosan. Kita kabeh ngerti manawa pelindung layar kaca sing asor ngisor bisa gampang ngrugekake wong yen wis rusak. Yen minangka pelindung layar kaca tempered bermutu tinggi, amarga sifat bukti-bledosan sing apik, sanajan wis rusak, ora bakal ana bebaya keamanan, nanging bakal ana pola retak sing sithik. Yen sampeyan pengin ngenali, sampeyan uga bisa nyuda.

4. operasi iku gampang. Gampang banget nggunakake pelindung layar kaca tempered kanggo nempelake telpon, beda karo pelindung ponsel biasa, sanajan iki pisanan digunakake, bisa uga bisa digunakake. Yen sampeyan langsung ngetutake urutan lan ngirim kanthi bener, gampang nemplekake pelindung kaca tempered saka mesin tangan kanthi lengkap tanpa ninggalake gelembung utawa kesenjangan.

5. pelindung kaca tempered kualitas apik rasane apik banget yen disentuh, quanlity ala banget kasar. Alesan dhasar yaiku bedane manufaktur lan bahan. 


Wektu kiriman: Jun-03-2021