Iphone13, seri lengkap pelindung layar ukuran diluncurake.

Amarga kekuwatane Keja ing sumber data lan pangembangan produk, pangiriman awal Kejas pelindung layar kanggo iPhone13 kanggo kabeh pelanggan entuk 100% nyata iPhone13. Sugeng rawuh!
 
Kita duwe kapercayan babagan data kanggo iPhone13, mula kita siyap kabeh supaya akeh barang saka pelanggan sing wis tuku pelindung layar awal iPhone13, lan nyedhiyakake akeh materi lan kapasitas produksi. Saiki, kita bisa ngirim 100.000 potongan protecto layar iPhone13 saben dina.
 
Saiki, kabeh jinis pelindung layar TG kanggo iPhone13, kalebu mini iPhone13, iPhone13, iPhone pro, iPhone13 pro maksimal kasedhiya.
iPhone13, 5,4 inci, 6,1 inci, 6,7 inci.
Pelindung layar kaca tempered anti-biru iPhone13.,
Pelindung layar kaca anti-kaca iPhone13 anti-silau.,
Pelindung layar kaca tempered iPhone13.
Protektor layar antibakteri TG13 iPhone13.
iPhone 13 2 kaping protector layar TG.

ccaee8c2


Wektu kiriman: Sep-27-2021