Xiaomi 11T / 11T Pro anyar bakal diluncurake ing wulan September, sing bisa uga cocog karo domestik China Redmi K40S

Miturut blogger Weibo @WHYLAB, ponsel Xiaomi 11T Pro 5G mbesuk Xiaomi wis entuk sertifikasi NTBC Thailand. Produk iki kanthi jeneng kode 2107113SG, samesthine bakal dirilis ing jaban rangkah ing wulan September, lan regane kira-kira US $ 600 (udakara 3900 yuan). Data sing bocor saiki nuduhake manawa: Xiaomi 11T, dilengkapi chip MediaTek 1200, duwe layar OLED refresh rate 120Hz kanthi bolongan, Gambar kasebut nggunakake kamera utama 64MP lan kombinasi telung kamera mburi. Xiaomi 11T Pro: nganggo chip unggulan Qualcomm 888, layar OLED kanthi laju refresh 120Hz sing padha karo 11T, batere 5000mAh lan daya cepet kabel 120W.

b8d90e26


Wektu kiriman: Aug-30-2021