Pelindung layar kaca privasi Film Kaca Tempered, Cakupan Lengkap

Katrangan singkat:

Privasi sejati, blokir mripat sing prying saka sisih, layar ora bisa dingerteni wong langsung ing ngarep layar. Film Kaca Tempered, Pulihake HD, Cakupan Lengkap, kabeh ponsel utawa pad / tablet Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi kabeh pelindung layar 2.5D utawa pelindung scree 3D


Detail Produk

Tag Produk

Parameter

Proses Ppangayoman saingan
Materi Glass
Lem AB Asal Jepang / Korea, degassing cepet
Pfitur saingan 28° utawa 32°, 2way utawa 4way.
Lapisan AF Pilihan: semprotan / plating plasma
Total kekandelan 0,58mm( gelas); beda-beda karo jinis liyane.
Transparansi 92%
Atose 9H
Gulung Angle 105 (sawise dites) -115 derajat (sadurunge nyoba)
Bal Gulung Test 175g bal baja solid, dhuwure 1 meter
Kualitas Ogambar Verion rata-rata, versi Xxstronger
Jinis sing Diterapake 2.5D, 3D, hotbending, print black edge, kaca bening, PET
Paket: 1 unit dadi 1 Lapisan dobel EPE + tas CPE
OEM: Ukuran, kothak hadiah

Fitur

Jangkoan lengkap kaca tempered, pangreksan layar liyane, tutup layar nawakake jangkoan lengkap, proteksi pinggiran nganti ndhuwur, Perlindhungan Privasi Anti-Spy, kanthi efektif bisa nglindhungi informasi layar babagan rahasia dagang lan privasi pribadi saka sisih kiwa, tengen, ndhuwur lan ngisor ngisor . Lem ABS sing dianyarke nggawe kaca tempered pas karo layar kanthi sampurna tanpa gelembung. 

1. Privasi Sejatine --- Pelindung Layar Privasi mblokir mripat saka sisih. Layar mung bisa dideleng wong ing ngarep layar. Supaya informasi pribadi lan sensitif sampeyan didhelikake saka wong liya. Cocog kanggo elevator, metro utawa acara umum liyane.

2. Macem-macem versi: Sudut privasi bisa milih 28° utawa 32°, Privasi 2way utawa 4way, kabeh jinis protector kalebu kaca, PET, 2.5D, 3D, hotbending, cetakan ireng utawa bening. Versi sing cukup, cocog karo panjaluk kualitas sing beda-beda.

3. Jangkoan Edge To Edge - Desain khusus kanggo nutupi kabeh layar, Nawakake jangkoan lengkap, proteksi pinggiran nganti ujung kanggo nyedhot meh kabeh pengaruh. Bisa nganggo kasus paling akeh.

4. Crystal Clear - Digawe saka kaca tempered premium sing jelas, kaca tempered privasi kita luwih jelas tinimbang liyane. Orat dadi peteng layar, lan sampeyan ora bisat kudu nguripake padhang sajrone operasi saben dina.

5. Lumayan Awet - Digawe saka kaca empuk 9H, nglindhungi layar sampeyan saka goresan, goresan lan pengaruh saka drop cilik. Dilapisi lapisan hidrofobik lan oleophobik, nyuda sisa kringet lan bekas driji, supaya layar tetep murni sedina muput.

Rincian Liyane

8_01 8_02 8_03 8_04 8_05 8_06 8_07 8_08


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita