7H KEJA QuartzGlass VS 5.5H Pelindung layar umum

Saluran produksi otomatis lengkap nyemprotake plasma, pangatusan, labeling, bagging

Pandhuan babagan instalasi protektor

Pelabelan smartphone kanthi otomatis labeling lan bagging line.