Napa Pilih Kita

14040

Napa Pilih Kita

Qualification

Kualifikasi

ISO9001, ISO14001 lan BSCI. Sistem ERP majeng.

Research& development capabilities

Kapabilitas riset & pangembangan

Saben 10 dina, nganyari data ngluncurake model anyar.

10 years of experienc

10 taun pengalaman

Pengalaman massal kanthi merek top kayata Vivio, Ugreen, Miniso, ESR, Torras, Benks. Kesepakatan sing ora dilaporake nglindhungi hak lan tunjangan pelanggan.

Short lead time

Wektu timbal singkat

7 dina kanggo pangembangan produk anyar. 10 dina kanggo pangiriman 50K pcs. 30 dina kanggo 2,5 juta produk standar lan daur ulang.

Support multiple payment terms

Ndhukung macem-macem syarat pembayaran

Alipay, L / C, T / T, O / A Pembayaran ditundha 30-60 dina.

Cost advantage

Keuntungan biaya

Lini produksi kanthi lengkap lan garis pengepakan kanggo nyuda biaya tenaga kerja, ningkatake efisiensi, nyemprotake kualitas.

Strong salesteam

Salesteam kuwat

Nyedhiyakake OEM, rekomendasi produk lan rega sing cedhak.

Perfect after-sales service

Layanan purna jual sing sampurna

Nyedhiyakake suku cadang. Ukuran produk anyar garansi. 100% bali yen ana masalah sing ora cocog utawa kualitas.